Derfor er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på

Lån til et sommerhus

Der er flere gode grunde til, at det kan være fordelagtigt for dig at investere i et sommerhus. Priserne på sommerhuse er lave, og du har i dag et hav af fremragende og billige lånemuligheder, om end det er lån online eller boliglån. Mange har endda noget friværdi de kan bruge til at investere i et sommerhus. Men hvorfor er det et godt tidspunkt at købe et sommerhus på? Ja, det vil du få mere at vide om i denne artikel.

Ting der taler for at købe et sommerhus

Der er de seneste år sket en stigende økonomisk fremgang på boligpriser i Danmark. Dette har forårsaget at mange boligejere har fået en del friværdi i deres helårsbolig. Det er ikke en dum løsning, at investere disse penge i et sommerhus. Hvis du køber et sommerhus i et populært og eftertragtet område, kan du på sigt komme af med det igen, og måske endda med profit.

En fordel for dig som vil ud og optage et realkreditlån er, at du kan tage et realkreditlån for 75% af sommerhusets værdi, som tidligere lå på 60%.

Selv om du kan finde billige sommerhuse, skal du ikke bare tage det første og det bedste. Vi anbefaler som sagt, at du køber et sommerhus i et populært område, selv om kvadratmeterpriserne nok vil være en anelse højere. Hvis du vil være sikret et muligt salg i fremtiden, er det derfor bedre, at du går efter et lidt dyrere sommerhus.

Hvis du mangler finansiering til dette, så husk, at det altid er muligt at finde et lån som passer til dig, dine behov og din økonomi. Der behøver ikke være langt fra drømme til virkelighed.