Sms lån 5000 kr – Se de billigste lån her og nu

Skal man låne omkring 5.000 kr. er der mange forskellige låneudbydere som man kan vælge. Det kan være en smule svært at finde ud af hvem der tilbyder de bedste og billigste lån. Vi har derfor lavet en liste over de låneudbydere som vi mener er de bedste, og som kan give dig den laveste rente. De forskellige firmaer som vi i tabellen nedenfor viser er alle anerkendte på lånemarkedet og har lave renter. Et lån på 5000 kr. er rimelig let at få fat i, og selve låneansøgningen kan hos nogle firmaer ordnes over sms.

Stifter man et lån under 5.000 kr. kaldes det et mikrolån og er det over 5.000 kr., kaldes det et kvivklån. Forskellen ligger oftest bare i navnet, og skal ikke tages så højtideligt.

sms lån 5000

sms kån 5000

LåneudbyderBetingelser og infoLån mellemBrugeranmeldelserLæs mere/ansøg
Leasy
- Ingen RKI
- Fyldt 20 år
- Har indtægt
Minimum beløb:
5.000 kr.
Max beløb:
50.000 kr.
Lån penge nu
Vivus
- Ingen RKI
- Fyldt 20 år
Minimum beløb:
100 kr.
Max beløb:
6.000 kr.
Lån penge nu
Ferratum
- Ingen RKI
- Fyldt 21 år
Minimum beløb:
1.000 kr.
Max beløb:
6.000 kr.
Lån penge nu
Kliklån
- Ingen RKI
- Fyldt 20 år
- Har indtægt
Minimum beløb:
5.000 kr.
Max beløb:
40.000 kr.
Lån penge nu
D:E:R
- Ingen RKI
- Fyldt 20 år
- Har indtægt
Minimum beløb:
5.000 kr.
Max beløb:
50.000 kr.
Lån penge nu
Plutus
- Ingen RKI
- Fyldt 18 år
- Har indtægt
Minimum beløb:
3.000 kr.
Max beløb:
75.000 kr.
Lån penge nu

Få stiftet et sms lån på 5000 kr.

I junglen af låneudbydere på markedet, kan man uden problemer optage forskellige lån, som er med til at give dig en økonomisk sikkerhed i form af afhjælpningen af uforudsete udgifter. Det er således ganske normale økonomiske mekanismer man ser indenfor lånebranchen, og man bør ikke blive afskrækket som mulig kunde. Selve låneprocessen kan dog forvirre, og der findes en lang række forskellige muligheder man kan benytte. Denne artikel vil gennemgå nogle af disse muligheder man har som låntager, hos et udlånsfirma, på et niveau så alle kan være med.

Lån 5000 kr. fra den traditionelle udbyder

Den traditionelle låneudbyder er den udbyder som minder allermest om en bank eller kreditforening uden reelt at være det. Nogle gange er det blot et privatfirma som er startet op og udlåner penge, ud fra en række kriterier. De mest traditionelle kriterier man ser, hos låneudbyderne ud fra den gamle platform – det vil sige ikke SMS drevet – er følgende.

  • Det er påkrævet at have en fast indtægt (dette skal du oplyse).
  • Du må ikke være registreret hos RKI.

Har man tilfredsstillet disse krav,  har man mulighed for at låne op til 75.000,- og hos nogle udbydere endnu mere. Man tilbagebetaler blot en præmie ud fra, hvor lang tid man skal bruge for at afdrage på lånet. Så ønsker man at afbetale lånet hurtigt igen, betaler man mindre på sigt, men en større præmie hver måned, ønsker man at betale over lang tid (dette fastsætter man), så kan man slippe med en månedlig mindre præmie, men et dyrere lån på sigt.

Den moderne udbyder

De samme mekanismer gør sig gældende for begge låneudbydere sådan rent finansielt – det er dyrere at låne længe på bundlinjen, men billigere hvert måned. Optagelsesprocessen er dog anderledes. En moderne udbyder benytter sig nemlig af SMS lån, så man kan – i butikken, hvor man finder noget man gerne vil købe – reelt låne til finansieringen af dette produkt med det samme, hvis man blot er registreret hos det firma man vil låne hos.

Sms lån er generelt rigtig nemme at komme til, og et sms lån på 5000 kr. bliver i langt de fleste tilfælde også godkendt. Vi håber at du har kunne bruge oversigten til noget.